Case: Website voor een restaurant

Ontdek hoe wij met een website een restaurant in Gent een digitale boost gaven.

Pizzeria La Rustica

Website voor een restaurant

We hebben een website voor restaurant & pizzeria La Rustica in Gent ontwikkeld. Deze site verbetert de klantbeleving en bedrijfsprocessen met een 24/7 reserverings- en bestelsysteem.

 • Webdesign

  Ons webdesign voor La Rustica combineert esthetiek met functionaliteit, waarbij we de authentieke sfeer van het restaurant behouden. Met zorgvuldig gekozen kleuren, afbeeldingen en lay-out bieden we een intuïtieve gebruikerservaring die de identiteit van La Rustica online tot leven brengt.

 • SEO

  Onze SEO-strategie voor La Rustica verhoogt de online zichtbaarheid van het restaurant. Met gerichte zoekwoorden en content zorgen we ervoor dat La Rustica gemakkelijk te vinden is voor potentiële klanten, waardoor het bereik wordt vergroot.

 • Reservatiesysteem

  We hebben voor La Rustica een geavanceerd reserveringssysteem geïmplementeerd dat een naadloze ervaring biedt voor zowel het restaurant als de gasten. Klanten kunnen eenvoudig online hun tafel reserveren, de beschikbaarheid controleren en direct boeken. Voor La Rustica betekent dit een efficiënt beheer van tafelreserveringen en een georganiseerde planning, waardoor de gastvrijheid naar een hoger niveau wordt getild.

 • Bestelsysteem

  We hebben voor La Rustica een geïntegreerd bestelsysteem geïmplementeerd dat het proces voor zowel het restaurant als de klanten stroomlijnt. Klanten kunnen gemakkelijk online hun bestelling plaatsen, het menu bekijken, items selecteren en veilig afrekenen. Voor La Rustica betekent dit een geoptimaliseerde workflow, efficiënt orderbeheer en een naadloze integratie van online bestellingen in de bedrijfsvoering.

Conclusie: website voor een restaurant

Met behulp van een marketing website kreeg dit Gents restaurant een gevoelige digitale boost. Bovendien verbeterden de bedrijfsprocessen door de implementatie van het reservatie- en bestelsysteem.  

De productiviteit van het personeel verbeterde en de tevredenheid van de klanten eveneens, door het gebruiksgemak van deze systemen. 

Wij hebben ook gefocust op zoekmachineoptimalisatie en hebben ervoor gezorgd dat ze digitaal zo goed mogelijk gevonden kunnen worden door hoog te scoren in zoekmachines.  

Interesse in een website voor jouw restaurant?

Vul het formulier vrijblijvend in en wij contacteren jou spoedig!

Scroll naar boven