Digital Marketeer Gent

Als digital marketeer in Gent  ligt mijn focus in de ontwikkeling van hoog renderende marketingwebsites voor KMO’s, en de creatie van landingspagina’s voor evenementen.

Wie ben ik

Ik ben Manuel, digital marketeer uit Gent. Na mijn jarenlange ervaring als medezaakvoerder in een Gents  restaurant, volgde ik de bacheloropleiding Event- & Projectmanagement waar ik mijn vaardigheden op digitaal en marketing vlak gevoelig heb kunnen aanscherpen.

Onze missie

Onze missie is om ondernemers en kmo’s te helpen met krachtige marketingwebsites. We bieden op maat gemaakte websites en marketingtools om hun groei en succes te ondersteunen.

Maak kennis met mij

Manuel Cilurzo - Digital Marketeer

Mijn rol als medezaakvoerder in een Gents restaurant heeft mij duidelijk laten zien hoe cruciaal een krachtige online aanwezigheid is. Na 10+ jaar ervaring als zaakvoerder koos ik ervoor om de bachelor Event- & Projectmanagement te volgen, waar ik de kans kreeg om mijn digitale skills en marketingvaardigheden verder te ontwikkelen. 

Als digital marketeer kijk ik ernaar uit om jouw project naar succes te leiden. Aarzel niet om vrijblijvend contact met mij op te nemen als je vragen hebt.

De samenwerking met een digital marketeer ziet er als volgt uit:

01.

Ontdek

Laat je inspireren door onze cases & projecten.

02.

Kies

Neem vrijblijvend contact met ons op.

03.

Webdesign

Wij onderzoeken welk webdesign er bij jouw onderneming past. Na goedkeuring gaan we over naar de volgende stap.

04.

Development

Na een analyse van de doelgroep gaan we gericht content gaan toevoegen met de focus op conversie.

05.

Uitrollen

In samenspraak met de opdrachtgever bereiken we het gewenste resultaat en een kunnen we beginnen met het uitrollen van de website.

06.

Online

Eenmaal online is het uitkijken naar de positieve reacties van klanten en de effecten van onze marketing technieken. 

Waarom voor ons kiezen?

We begrijpen dat elk bedrijf en project een unieke aanpak vereist. 

Onze focus ligt op het converteren van websitebezoekers naar kwalitatieve leads, maar het blijft essentieel om een fris design te implementeren dat bij jouw bedrijf past.

Elk project vereist een unieke aanpak, waardoor we maximaal kunnen inzetten in het bereiken van de doelgroep.

We streven ernaar dat jouw website gemakkelijk vindbaar is via zoekmachines door in te zetten op zoekmachineoptimalisatie (SEO), zodat jouw doelgroep de gezochte content kan vinden. Hierdoor ontvang je kwalitatief zoekverkeer op jouw website, wat vervolgens gemakkelijker om te zetten is in leads.

Onze webdesigners & digital marketeers hebben jarenlange ervaring, waardoor je gerust kan zijn dat je een professionele website als return krijgt. 

Stuit je op een probleem? Wil je content toevoegen? Contacteer ons en wij doen er alles aan om dit zo snel mogelijk op te lossen.

Interesse in een project met ons?

Neem vrijblijvend contact met ons op. 

Scroll naar boven