Diensten

Kwalitatief webdesign dat niet alleen websitebezoekers aantrekt, maar hen ook omzet in waardevolle klanten door slimme digitale marketingtechnieken.

Wie profiteert van een website van SEODM Gent?

Wij ontwikkelen hoogrenderende marketingwebsites met een opvallend webdesign

Wij kunnen helpen bij:

  • Webdesign voor een dienst 🔗

    Als je een dienstverlener bent, dan heb je een partner nodig die je online zichtbaarheid vergroot. Wij optimaliseren je website voor diensten, zodat je hoger rankt op zoekmachines en meer bezoekers aantrekt. Maar dat is niet alles: wij zorgen er ook voor dat je bezoekers niet zomaar wegklikken, maar veranderen in kwalitatieve leads die je omzet verhogen.

  • Webdesign voor een product 🔗

    Of je nu een product online of offline verkoopt, of allebei, wij kunnen je helpen je omzet te verhogen. Wij optimaliseren je product voor online vindbaarheid, zodat je meer potentiële klanten bereikt. Maar dat is niet genoeg: wij stimuleren ook je conversie, zodat je klanten sneller overtuigt om je product te kopen of je winkel te bezoeken.

  • Webdesign voor een event 🔗

    Als je een evenement wilt promoten, dan heb je een partner nodig die je online marketing verzorgt. Wij helpen je bij het creëren van een mailinglijst, het opzetten van een ticketverkoop, het genereren van leads uit je websitebezoekers, en nog veel meer. Zo zorg je ervoor dat je evenement een succes wordt.

Let's connect!

Interesse, meer info nodig, een vraag? Laat jouw gegevens hieronder achter en wij contacteren jou spoedig. 

Ontdek waar we op focussen

Wij specialiseren ons in het creëren van hoogrenderende marketingwebsites met een opvallend webdesign voor bedrijven, en we ontwerpen tevens landingspagina’s voor evenementen. 🌐🚀

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Wij onderzoeken op voorhand welke content belangrijk is om hoog te scoren in zoekmachines.

Contentmarketing

Wij onderzoeken op voorhand welke content belangrijk is om hoog te scoren in zoekmachines.​

Emailmarketing​

Bouw een e-mail lijst op van personen binnen jouw doelgroep en contacteer ze via e-mail marketing.​

Lead magnets

Via slim geplaatste CTA's proberen wij zoveel mogelijk leads binnen te halen.

eCommerce - Webshop

Heeft jouw website een webshop nodig? Uiteraard voorzien wij een shop die perfect bij jouw website aansluit.

Responsive design

Steeds meer mensen bekijken websites op hun smartphones, dus spreekt het voor zich dat onze websites goed presteren op alle toestellen.

CMS WordPress

Wij werken met een WordPress als CMS. Dit is goed nieuws voor jou als ondernemer, want aanpassingen kan je eenvoudig zelf doen via een drag & drop systeem.

Beveiliging & privacy

Onze website hanteren hedendaagse technieken om de veiligheid van bezoekers te garanderen.

Help & support

Wij zijn trots op elke website die wij afleveren. Stuit je op een probleem, wil je iets wijzigen of toevoegen? Contacteer ons wanneer het jou uitkomt!

"Extra verkoop met onze nieuwe website"

Het was een aangename samenwerking met Manuel. We zien een duidelijke stijging in de verkoop nadat onze nieuwe website online gegaan is.
Dirk
Ondernemer
Scroll naar boven