Diensten

Help & support

  • Help & support

    Bij ons staat de tevredenheid van onze klanten voorop. Daarom bieden we een uitgebreide Help & Support om ervoor te zorgen dat jouw ervaring met onze diensten zo soepel mogelijk verloopt. Ontdek hoe we je kunnen ondersteunen:

Ontdek hoe wij jou steeds van dienst zijn

Klantenservicekanalen

We zijn hier om naar je te luisteren en je te helpen bij al je vragen en problemen. Neem gerust contact met ons op via e-mail, telefoon, live chat of ons ticketsysteem. Ons vriendelijke en deskundige team staat klaar om je te assisteren.

Beveiligingsupdates en patches

Regelmatige updates van het besturingssysteem, de serversoftware, het CMS en alle plugins of extensies zijn essentieel om beveiligingslekken te dichten en de website te beschermen tegen potentiële aanvallen.

Proactieve Communicatie

We houden je op de hoogte van belangrijke updates, wijzigingen en onderhoudswerkzaamheden via e-mail, meldingen en aankondigingen op onze website. Zo weet je altijd wat er speelt en wat je kunt verwachten.

Snelle Respons

We begrijpen dat tijd kostbaar is. Daarom streven we ernaar om zo snel mogelijk te reageren op al je vragen en verzoeken. Je kunt rekenen op een snelle en efficiënte service van ons toegewijde ondersteuningsteam.

Feedback en Verbetering

We waarderen jouw feedback enorm. Laat ons weten hoe we onze diensten kunnen verbeteren en jouw ervaring kunnen optimaliseren. We luisteren naar jouw suggesties en streven ernaar om continu te groeien en te verbeteren.

Bij onze support staat jouw tevredenheid centraal. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor alle hulp die je nodig hebt. We zijn er om je te ondersteunen op elk moment van jouw reis met ons.

Wil je een project starten met ons?

Vul het formulier in en wij contacteren jou spoedig!

Scroll naar boven