Cursus SEO

Categorieën: SEO
Verlanglijst Delen
Deel cursus
Pagina link
Deel op social media

Over cursus

In deze cursus SEO leer je de basis van enkele belangrijke SEO aspecten. Door het overzicht van deze aspecten kan je zelf inschatten waar jouw website beter kan presteren en waar je best aandacht aan besteedt vanuit SEO standpunt.

De cursus SEO behandelt de volgende onderwerpen:

Zoekwoordenonderzoek

In dit deel van de cursus SEO leer je hoe je zoekwoorden kunt vinden die relevant zijn voor jouw website. Je leert hoe je deze zoekwoorden kunt gebruiken om de inhoud van je website te optimaliseren. Dit is een cruciaal onderdeel van SEO, omdat het helpt om de zichtbaarheid van je website in zoekmachines te verbeteren.

On-page optimalisatie

Dit deel van de cursus SEO leert je hoe je de inhoud van je website kunt optimaliseren om deze zoekmachinevriendelijk te maken. Dit omvat het optimaliseren van titels, meta-beschrijvingen, koppen, afbeeldingen en meer. Door deze elementen te optimaliseren, kan je ervoor zorgen dat zoekmachines je website gemakkelijker kunnen begrijpen en indexeren.

Linkbuilding

In dit deel van de cursus SEO leer je hoe je links naar je website kunt krijgen van andere websites. Dit kan helpen om de autoriteit van je website te vergroten en je zoekmachine rankings te verbeteren. Linkbuilding is een belangrijk onderdeel van SEO, omdat het helpt om de geloofwaardigheid en betrouwbaarheid van je website te verhogen.

Technische SEO

Dit deel van de cursus SEO leert je hoe je de technische aspecten van je website kunt optimaliseren om deze zoekmachinevriendelijk te maken. Dit omvat zaken als het verbeteren van de laadsnelheid van je website, het optimaliseren van de URL-structuur en meer. Technische SEO is een essentieel onderdeel van SEO, omdat het ervoor zorgt dat je website gemakkelijk toegankelijk en begrijpelijk is voor zowel gebruikers als zoekmachines.

Na het afronden van deze cursus ben je in staat om zelf aan de slag te gaan om jouw website hoger te laten scoren op zoekmachines. Je kan de lessen bekijken wanneer jij wil, op jouw eigen tempo. Dit geeft je de flexibiliteit om de cursus te volgen op een manier die het beste past bij jouw schema en leerstijl. Veel succes met de cursus en je toekomstige SEO-inspanningen!

Toon meer

Wat ga je leren?

  • De basis van SEO;
  • De belangrijkste onderdelen

Cursus inhoud

Inleiding

Module 1: Zoekwoord Analyse

Module 2: On-Page Optimalisatie

Module 3: Linkbuilding

Module 4: Technische SEO

Student waarderingen & beoordelingen

Nog geen beoordeling
Nog geen beoordeling
Scroll naar boven