Restaurant website laten maken die nieuwe klanten aantrekt

Een professionele restaurant website laten maken

Waarom het belangrijk is een professionele website te laten maken voor jouw restaurant.

Stel je voor dat je potentiële klanten op zoek zijn naar een plek om binnenkort te dineren. Ze typen bijvoorbeeld “restaurant in [stad]” in de zoekbalk, maar jouw restaurant verschijnt niet in de zoekresultaten.

Wanneer een website niet is geoptimaliseerd voor relevante zoektermen, wordt het voor jouw klanten moeilijk om je restaurant online te vinden. Dit kan leiden tot het verlies van potentiële omzet vanuit deze doelgroep.

Naast het optimaliseren van je webpagina’s is het ook van belang om te investeren in tools zoals een online reservatiesysteem of een systeem voor online bestellingen voor restaurants.

Onderzoek toont aan dat een website waar klanten direct een reservering kunnen plaatsen, de kans op reserveringen vergroot. In het geval van een online bestelsysteem neemt niet alleen het aantal bestellingen toe, maar ook de totale omzet. Online bestellingen bevatten vaak extra’s, zoals drankjes en supplementen.

Wij staan voor je klaar om je te helpen met het implementeren van het ideale systeem, zodat jouw restaurant online beter vindbaar wordt en je de omzetkansen volledig benut.

Laten we in contact komen

Word beter vindbaar als je een website laat maken voor jouw restaurant

Als digital agency gaan wij zorgvuldig te werk. We starten met een analyse van jouw specifieke doelgroep, bekijken waar zij naar op zoek zijn en spelen daarop in. Eenmaal we weten welke zoektermen we gaan gebruiken optimaliseren we de pagina’s.

Waarom een website laten maken voor je restaurant?

De meerderheid van de bezoekers start hun zoektocht naar een restaurant online. Ze nemen de menukaart, foto’s en andere details grondig door voordat ze daadwerkelijk een bezoek plannen.

Handige online tools voor restaurants

Bekijk hier welke online diensten wij zeker aanraden op een website voor een restaurant. Deze tools geven jouw zaak ongetwijfelt een boost!

Online bestelling systeem op jouw nieuwe website

Neem je de dag vandaag nieuwe bestellingen nog steeds aan via de telefoon? Het kan eenvoudiger. Als jouw kassa dit toelaat kan je rechtstreeks bestellingen ontvangen die automatisch ingevoerd worden in het POS systeem. Geen compatibele kassa? Dan kan je ook werken met een iOS app waarop je bestellingen ontvangt.

Restaurants die een online bestelsysteem voorzien op hun website kunnen gemakkelijk tot 30% meer omzet ontvangen. Klanten die online bestellen gaan vaker extra dingen gaan bijbestellen zoals voorgerechten, nagerechten en drankjes.

Gemiddeld bestaat de omzet van restaurants voor 40% uit online bestellingen. Als je dit nog niet aabiedt kan het dus best zijn dat je inkomsten misloopt.

Er bestaan heel wat systemen waar je per bestelling moet betalen of een percentage moet gaan afstaan. Het systeem dat wij verkiezen is gratis in gebruik. Ideaal toch?

Online reservatie systeem

Bijna de helft van de restaurantbezoekers geeft er de voorkeur aan om online te reserveren, terwijl de andere helft kiest voor alternatieve methoden zoals telefonisch, persoonlijk langskomen, of het sturen van een bericht.

Het ontvangen van online reserveringen betekent tevens dat er geen actie nodig is van een medewerker, wat de werkdruk vermindert en de kans op fouten bij het invoeren van reserveringen verkleint.

Wat kost het om een restaurantwebsite te laten maken?

Wij hanteren geen vaste prijzen als digital agency, omdat elk bedrijf uniek is en een op maat gemaakte aanpak vereist.

Wanneer je ervoor kiest om bij ons een website te laten maken, kun je erop vertrouwen dat jouw website niet alleen goed zal scoren in zoekmachines, wat resulteert in meer bezoekers, maar ook dat we via doeltreffende marketingtechnieken deze bezoekers omzetten in klanten.

Laat hieronder gewoon jouw email adres achter en wij contacteren jou. Zo kunnen we een idee krijgen van jouw situatie en een offerte opmaken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven