Website laten maken, is het absoluut noodzakelijk voor mijn bedrijf?

Website laten maken voor jouw bedrijf door seo digital marketing

Website laten maken voor jouw bedrijf, waarom is het zo cruciaal in jouw digital marketing strategie? In het snel evoluerende landschap van zakendoen vandaag de dag is het hebben van een sterke online aanwezigheid cruciaal, vooral voor KMO’s. Een goed ontwikkelde website fungeert niet alleen als het digitale gezicht van je bedrijf, maar het is ook een krachtig instrument om klanten aan te trekken en te behouden.

website laten maken wireframe tekenen

In dit artikel duiken we dieper in op waarom het laten maken van een website voor KMO’s niet slechts een optie is, maar een strategische noodzaak om te gedijen in een competitieve markt. Ontdek waarom een website laten maken het potentieel heeft om je bedrijf naar nieuwe hoogten te tillen en waarom het verwaarlozen ervan een gemiste kans betekent in het digitale tijdperk.

Waarom een professionele website laten maken?

Laptop met grafieken tijdens de bouw van een nieuwe website.

In een digitale wereld waar eerste indrukken van vitaal belang zijn, is een professionele website onmisbaar. Bij SEO Digital Marketing begrijpen we dat jouw online aanwezigheid de poort is tot succes. Ontdek waarom investeren in een professionele website bij ons de eerste stap is naar digitale groei en klantenbinding.

De meest gemaakte fouten op websites

Laat je niet vangen door valkuilen zoals verouderd design, trage laadtijden en onvoldoende zichtbaarheid. Bij SEO Digital Marketing analyseren we jouw behoeften grondig en creëren we een website die niet alleen visueel indruk maakt, maar ook technisch uitblinkt.

Een website laten maken in WordPress

Website laten maken op alle schermen

Kies voor de kracht en veelzijdigheid van WordPress. Als experts in SEO weten wij dat de juiste platformkeuze een wereld van verschil kan maken. Bij SEO Digital Marketing ontwikkelen we op maat gemaakte WordPress-websites die niet alleen indrukwekkend zijn, maar ook eenvoudig te beheren.

Hoger scoren in Google? Deze factoren zijn belangrijk

SEO is onze passie, en bij SEO Digital Marketing hebben we de geheimen van Google-geclassificeerde algoritmen ontrafeld. Ontdek hoe onze bewezen strategieën jouw website naar de top van de zoekresultaten brengen. Met onze expertise op het gebied van zoekmachineoptimalisatie ben je verzekerd van online zichtbaarheid en succes bij. Bekijk ons artikel over zoekmachineoptimalisatie.

Veelgestelde vragen over website laten maken:

KMO’s die twijfelen of ze een website moeten laten maken, stellen vaak de volgende vragen:

 1. Waarom heb ik een website nodig?
 2. Wat zijn de voordelen van een website voor mijn bedrijf?
 3. Hoe kan een website mijn bedrijf helpen groeien?
Tekening van een wireframe

Een website is een belangrijk onderdeel van uw bedrijf en kan u helpen om uw doelen te bereiken. Het hebben van een website kan u helpen om uw bedrijf te promoten, uw klantenbestand uit te breiden en uw omzet te verhogen. Een website biedt u de mogelijkheid om uw producten en diensten te presenteren aan een breed publiek en om uw bedrijf te onderscheiden van de concurrentie. Bovendien kan een website u helpen om uw klanten te informeren over uw bedrijf, uw producten en diensten, en om uw klanten te betrekken bij uw bedrijf.

Er zijn verschillende voordelen van een website voor uw bedrijf, zoals:

 • Een website laten maken kan u helpen om uw bedrijf te promoten en uw klantenbestand uit te breiden.
 • Een website biedt u de mogelijkheid om uw producten en diensten te presenteren aan een breed publiek.
 • Een website kan u helpen om uw bedrijf te onderscheiden van de concurrentie.
 • Een website laten maken kan u helpen om uw klanten te informeren over uw bedrijf, uw producten en diensten, en om uw klanten te betrekken bij uw bedrijf.
 • Een website kan u helpen om uw omzet te verhogen door online verkoop en marketing.

Als u nog steeds twijfelt of u een website nodig heeft, kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen en wij helpen u graag verder.

Website laten maken door commerciële webexperts:

Vertrouw op de ervaring en expertise van onze commerciële webexperts. Bij SEO Digital Marketing nemen we de leiding in het ontwikkelen van websites die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn maar ook gericht zijn op het genereren van conversies.

Een website laten maken, de belangrijkste elementen:

Een goede website heeft verschillende elementen die bijdragen aan een goede gebruikerservaring. Hieronder staan enkele belangrijke elementen van een goede website:

Laptop die halfopen staat voor een blauwe achtergrond.
 1. Een duidelijke structuur: Een goede website heeft een duidelijke structuur die het voor de gebruiker gemakkelijk maakt om te navigeren. Het is belangrijk om de inhoud van uw website te organiseren in categorieën en subcategorieën, zodat gebruikers snel kunnen vinden wat ze zoeken.
 2. Goede inhoud: Een goede website heeft goede inhoud die relevant is voor de gebruiker. Het is belangrijk om inhoud te schrijven die de gebruiker informeert en interesseert. Het is ook belangrijk om de inhoud van uw website regelmatig bij te werken om ervoor te zorgen dat deze up-to-date blijft.
 3. Mobiele optimalisatie: Een goede website is geoptimaliseerd voor mobiele apparaten. Steeds meer mensen gebruiken hun mobiele telefoon om websites te bekijken, dus het is belangrijk om ervoor te zorgen dat uw website er goed uitziet op mobiele apparaten.
 4. Snelheid: Een goede website laadt snel. Gebruikers hebben weinig geduld en zullen uw website verlaten als deze te langzaam laadt.
 5. Zoekmachineoptimalisatie: Een goede website is geoptimaliseerd voor zoekmachines. Dit betekent dat uw website gemakkelijk vindbaar moet zijn in zoekmachines zoals Google. Het is belangrijk om uw website te optimaliseren voor zoekwoorden die relevant zijn voor uw bedrijf.
 6. Interactie: Een goede website heeft interactieve elementen die de gebruiker betrekken bij uw bedrijf. Dit kan bijvoorbeeld een contactformulier zijn, een chatfunctie of een blog.
 7. Beveiliging: Een goede website is veilig. Het is belangrijk om uw website te beveiligen met een SSL-certificaat en ervoor te zorgen dat uw website regelmatig wordt bijgewerkt om beveiligingsproblemen te voorkomen.
 8. Design: Een goede website heeft een aantrekkelijk design dat past bij uw bedrijf. Het is belangrijk om een design te kiezen dat past bij uw huisstijl en dat de gebruiker aanspreekt.

Zoekmachine optimalisatie:

Laat jouw website opvallen in zoekmachines met onze geavanceerde zoekmachineoptimalisatie (SEO) strategieën. Bij SEO Digital Marketing tillen we jouw online zichtbaarheid naar een hoger niveau, waardoor je concurrentie voorblijft en meer klanten aantrekt.

Ontdek de 5 tips van marketingexperts:

 1. Een website is een belangrijk onderdeel van uw bedrijf en kan u helpen om uw doelen te bereiken. Het hebben van een website kan u helpen om uw bedrijf te promoten, uw klantenbestand uit te breiden en uw omzet te verhogen.
 2. Een website biedt u de mogelijkheid om uw producten en diensten te presenteren aan een breed publiek en om uw bedrijf te onderscheiden van de concurrentie.
 3. Een website kan u helpen om uw klanten te informeren over uw bedrijf, uw producten en diensten, en om uw klanten te betrekken bij uw bedrijf.
 4. Een website kan u helpen om uw omzet te verhogen door online verkoop en marketing.
 5. Een website kan u helpen om uw bedrijf te laten groeien door middel van zoekmachineoptimalisatie, sociale media en andere digitale marketingtechnieken.

Waarom een gratis website niet altijd een goed idee is:

Website laten maken met meerdere personen om de productiviteit te verhogen.

Een gratis website kan aantrekkelijk lijken voor een KMO, maar het is belangrijk om te beseffen dat er beperkingen zijn aan wat u kunt doen met een gratis website. Gratis websites hebben vaak beperkte functionaliteit en beperkte ontwerpmogelijkheden. Bovendien zijn gratis websites vaak beperkt in termen van opslagruimte en bandbreedte, wat betekent dat uw website mogelijk traag laadt en niet goed presteert.

Een ander nadeel van gratis websites is dat ze vaak advertenties bevatten. Deze advertenties kunnen afleidend zijn voor uw bezoekers en kunnen uw bedrijf onprofessioneel doen lijken. Bovendien heeft u geen controle over de inhoud van deze advertenties.

Een professionele website is essentieel voor elke KMO. Het is uw online visitekaartje en de eerste indruk die u maakt op potentiële klanten. Een professionele website is betrouwbaar, gebruiksvriendelijk en zorgt voor een goede online aanwezigheid. Het is een investering die zichzelf terugbetaalt.

Hoe duur is een website laten maken?

Als je een website laat maken is het moeilijk om er een vast bedrag op te gaan plakken. Elke situatie is namelijk anders.

De prijs van een website is afhankelijk van deze factoren

 • Voor welk bedrijf wordt de website gemaakt?
 • Is er een webshop nodig?
 • Hoeveel extra pagina’s zijn er nodig?
 • Ga je extra content maken via een blog? Of een ander systeem?

Er zijn zoals je ziet heel veel factoren die mee de prijs gaan bepalen. De snelste manier om te weten te komen wat je mag verwachten in jouw situatie is om ons vrijblijvend te contacteren of een videogesprek in te boeken.

Hoeveel kost een website per jaar?

Bij de kostprijs heb je al een beter zicht welke kosten er allemaal zijn. Zo moet je zowieso rekening houden met:

 • Hosting – € 15,00 / € 20,00 per maand
 • Domeinnaam – € 15,- per jaar

Dus jaarlijks liggen de kosten ongeveer op € 200,-

De hosting is de plaats waar de servers met de bestanden van jouw website op staan. De hosting zorgt ook voor degelijke beveiliging en maakt geregeld back-ups.

Een website laten maken bij SEODigitalMarketing is een samenwerking

Bij SEO Digital Marketing gaan we verder dan alleen het maken van websites. Wij bundelen onze krachten met jou om een website te creëren die niet alleen indruk maakt, maar ook omzet genereert, klanten aantrekt en jouw bedrijf naar nieuwe hoogten stuwt. Ontdek waarom wij de ideale partner zijn voor jouw digitale succesverhaal.

Of contacteer ons

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven